Tule meille töihin?

Matkailijat tuovat kiehtovan lisän Kittilän apteekin ja erityisesti Levin apteekin asiakaskuntaan. Talvisesonkimme kestää Joulusta Vappuun.
Tällöin vahvistamme farmaseuttista henkilökuntaa pystyäksemme palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman hyvin.

Apteekkiharjoittelussa teoria siirretään käytäntöön

Farmaseutin ja proviisorin tutkintoihin kuuluu 30 opintopisteen eli noin kuuden kuukauden pituinen harjoittelu. Myös lääketeknikko-opiskelijat hiovat ammattitaitojaan opintoihin kuuluvassa harjoittelussa. Apteekkimme tarjoaa mielenkiintoisen ja monipuolisen harjoittelupaikan apteekkialan opiskelijalle. Levin apteekin kansainvälinen asiakaskunta antaa ainutlaatuisen mahdollisuuden treenata lääkeneuvonta- ja asiakaspalvelutaitoja useilla eri kielillä.

Jo monena keväänä olemme saaneet iloksemme farmaseutti-, proviisori- tai lääketeknikko-opiskelijan. Levin monipuoliset harrastusmahdollisuudet ovat käden ulottuvilla, ja kalustettu asuntokin on valmiina odottamassa. Kysy harjoittelupaikkaa ajoissa. Soita tai laita sähköpostia apteekkarille minna.honkanen@apteekit.net

Mitä työntekijämme sanovat?

”Sole poka mikhän! Niin vaan puolessa vuodessa tälläisestä mukavuudenhaluisesta helsinkiläisestä tuli LÄHES jopa mestarillinen nuotion sytyttäjä. Keväällä olivat jo poron kuivalihat kuivumassa parvekkeella paikalliseen tapaan. Lapissa ei pipo kiristä päätä. Kauluspaidan vaihtaminen toppahousuihin ja villapaitaan tekee hyvää ihmiselle. Mahtava työyhteisö opasti heti lappilaiseen elämänmenoon, jossa ei turhista hötkyillä. Parempaa paikkaa ei olisikaan voinut olla viettää haasteellista koronakevättä. Talvi Levillä oli juuri sitä mitä odotinkin: revontulista laskettelurinteisiin, mukavista työpäivistä minttukaakaoihin. Kirkkaimmin mieleen painautui kuitenkin se mieletön yhteisöllisyys, johon pääsi mukaan heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Kiitos kaikille! Iso ikävä teitä jäi!”

PETRI

”Kiitos ihanasta keväästä ihmiset. Jo alusta asti mä aistin, että täällä mä tulen viihtymään eikä ensivaikutelma pettänyt missään vaiheessa. Opin teiltä kaikilta ihan järjettömän paljon ja arvostan kovasti sitä kärsivällisyyttä, jolla jaksoitte vastailla mun loputtomiin ja toistuviin kysymyksiin. Myös se tapa, jolla otitte minut osaksi työyhteisöä heti ensimmäisestä päivästä lähtien, on ihailtavaa. Teitä tulee ikävä, mutta eiköhän me vielä törmäillä.”

SONJA
Ai että!
Saavuin Lappiin toukokuun puolessa välissä. Levin kylän oli vallanut rauha ja valoisuus. Kittilässä apteekin oven saranoita ei kuitenkaan säästelty kesälläkään ja pääsin kohtamaan hyvin erilaisia asiakkaita. Aloittaessani harjoittelun tunsin oloni tervetulleeksi heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Mahtavaa oli  myös huomata työntekijöiden kärsivällisyys ja into loputtomia kysymyksiäni kohtaan. Koin ilmapiirin rennoksi ja välittäväksi. Vaikka pääosin olin Kittilän apteekissa, tuli myös sivuapteekki Levillä tutuksi.
Tunturit, Levin kuntokeskus ja monipuoliset iltalenkkimaisemat pitivät minusta huolta vapaa-ajalla. Päätös lähteä kesäksi yksin lappiin poiki opettavaisen ja arvokkaan kokemuksen. Suosittelen sitä muillekin etelänvetelille. Ja se että kesällä yö ei tule tänne yli kuukauteen, on jo jotain!
NETTA

”Unohtumaton talvi Levillä takana! Vaihteleva asiakaskunta ympäri maailmaa kartutti kielitaitoani ja opetti selvittämään yllättäviä ongelmia. Kaiken kruunasi aivan mahtavat työkaverit, joiden kanssa viihtyminen töissä on taattu. Kiitos!”

ELINA