Tule meille töihin?

Lääketeknikko, farmanomi tai merkonomi! Tule Kittilään ja Leville pitämään kanssamme huolta paikkakuntalaisten ja matkailijoiden terveydestä ja hyvinvoinnista!

Vastaat lääkevaraston riittävyydestä, somistuksesta, asiakaspalvelusta ja kenties laskutuksestakin. Odotamme sinulta reipasta työotetta, huolellisuutta ja sopivaa pilkettä silmäkulmassa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn mutkattomassa apteekkitiimissämme. Autamme asunnon löytämisessä.

Jos kiinnostuit, otathan yhteyttä! apteekkari Minna Loukusa, 040 758 8059, minna.loukusa@apteekit.net

Matkailijat tuovat kiehtovan lisän Kittilän apteekin ja erityisesti Levin apteekin asiakaskuntaan. Talvisesonkimme kestää Joulusta Vappuun.
Tällöin vahvistamme farmaseuttista henkilökuntaa pystyäksemme palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman hyvin.

Kesämatkailukin nostaa mukavasti päätään Kittilän seudulla. Lomien pyöriessä tarvitsemme lisäväkeä myös kesäksi.

Apteekkiharjoittelussa teoria siirretään käytäntöön

Farmaseutin ja proviisorin tutkintoihin kuuluu 30 opintopisteen eli noin kuuden kuukauden pituinen harjoittelu. Myös lääketeknikko-opiskelijat hiovat ammattitaitojaan opintoihin kuuluvassa harjoittelussa. Apteekkimme tarjoaa mielenkiintoisen ja monipuolisen harjoittelupaikan apteekkialan opiskelijalle. Levin apteekin kansainvälinen asiakaskunta antaa ainutlaatuisen mahdollisuuden treenata lääkeneuvonta- ja asiakaspalvelutaitoja useilla eri kielillä.

Jo monena keväänä olemme saaneet iloksemme farmaseutti-, proviisori- tai lääketeknikko-opiskelijan. Levin monipuoliset harrastusmahdollisuudet ovat käden ulottuvilla, ja kalustettu asuntokin on valmiina odottamassa. Kysy harjoittelupaikkaa ajoissa. Soita tai laita sähköpostia apteekkarille minna.loukusa@apteekit.net

Mitä työntekijämme sanovat?

“Kiitos ihanasta keväästä ihmiset. Jo alusta asti mä aistin, että täällä mä tulen viihtymään eikä ensivaikutelma pettänyt missään vaiheessa. Opin teiltä kaikilta ihan järjettömän paljon ja arvostan kovasti sitä kärsivällisyyttä, jolla jaksoitte vastailla mun loputtomiin ja toistuviin kysymyksiin. Myös se tapa, jolla otitte minut osaksi työyhteisöä heti ensimmäisestä päivästä lähtien, on ihailtavaa. Teitä tulee ikävä, mutta eiköhän me vielä törmäillä.”

SONJA