Tule meille töihin?

Matkailijat tuovat kiehtovan lisän Kittilän apteekin ja erityisesti Levin apteekin asiakaskuntaan. Talvisesonkimme kestää Joulusta Vappuun.
Tällöin vahvistamme farmaseuttista henkilökuntaa pystyäksemme palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman hyvin.

Kesämatkailukin nostaa mukavasti päätään Kittilän seudulla. Lomien pyöriessä tarvitsemme lisäväkeä usein myös kesäksi.

Apteekkiharjoittelussa teoria siirretään käytäntöön

Farmaseutin ja proviisorin tutkintoihin kuuluu 30 opintopisteen eli noin kuuden kuukauden pituinen harjoittelu. Myös lääketeknikko-opiskelijat hiovat ammattitaitojaan opintoihin kuuluvassa harjoittelussa. Apteekkimme tarjoaa mielenkiintoisen ja monipuolisen harjoittelupaikan apteekkialan opiskelijalle. Levin apteekin kansainvälinen asiakaskunta antaa ainutlaatuisen mahdollisuuden treenata lääkeneuvonta- ja asiakaspalvelutaitoja useilla eri kielillä.

Jo monena keväänä olemme saaneet iloksemme farmaseutti-, proviisori- tai lääketeknikko-opiskelijan. Levin monipuoliset harrastusmahdollisuudet ovat käden ulottuvilla, ja kalustettu asuntokin on valmiina odottamassa. Kysy harjoittelupaikkaa ajoissa. Soita tai laita sähköpostia apteekkarille minna.loukusa@apteekit.net

Mitä työntekijämme sanovat?

“Unohtumaton talvi Levillä takana! Vaihteleva asiakaskunta ympäri maailmaa kartutti kielitaitoani ja opetti selvittämään yllättäviä ongelmia. Kaiken kruunasi aivan mahtavat työkaverit, joiden kanssa viihtyminen töissä on taattu. Kiitos!”

ELINA

“Kiitos ihanasta keväästä ihmiset. Jo alusta asti mä aistin, että täällä mä tulen viihtymään eikä ensivaikutelma pettänyt missään vaiheessa. Opin teiltä kaikilta ihan järjettömän paljon ja arvostan kovasti sitä kärsivällisyyttä, jolla jaksoitte vastailla mun loputtomiin ja toistuviin kysymyksiin. Myös se tapa, jolla otitte minut osaksi työyhteisöä heti ensimmäisestä päivästä lähtien, on ihailtavaa. Teitä tulee ikävä, mutta eiköhän me vielä törmäillä.”

SONJA